Schody
Schody
Anotace: ..oprášit a jít dál..
Olajkovali mu v smíchu,
stý pád na kolena..
Nainstalovali si levnou míchu,
než on vstal a vykročil znova..
Kameny a klacky, do cesty mu házeli,
no on je sesbíral a ohínek z nich vytvořil..
Než oni pod schodama škodolibě čekali,
na další jeho pád,
on pořád pokorně výše stoupal
a po cestě šel přesto rád..
Publikoval(a):
Wčelka, 2.2.2016