Láska bolí
Láska bolí
Láska bolí
V ranní rose bych se
brouzdala s ranním
rozbřeskem za svitu
slunce bych se se dnem
vítala. Za skřivánčího
zpěvu bych si vlasy česala.
Na modrém nebi bych andělé
spatřila.
Srdce mě bolí a oči pláčí,
duše je bolavá.Proč láska
tolik bolí,proč se cítím
tak zraněná.
S nočním stmíváním usínám
pod polštář sen o krásné
lásce ukrývám.
Sen krásný je a den
má šedý kabát.Proč
láska odešla mě se
chce tolik plakat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 2.2.2016