Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ten pocit

ten pocit

Marcone Básně » o Životě

Anotace: jen ... pocit. Opět ?

ten pocit, když empatie
přetaktuje,
vjemy a ty se nepobliješ
díra, lopata díra, hlína

ten pocit,
koho znal jsem
už nedá vědět jaké to je
smát se uplakánkům
z hloubi duše, tam nahoře

slyšíš minulost zpívat hoře
o bludech a prožitcích
které nezajímají nikoho
protože, neználkov má barvu ticha.
Publikoval(a): Marcone, 1.2.2016
Přečteno (257x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Desiré, donne, Wave.Anne, Mirastus, gogol, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti