Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

déšť a pláč

déšť a pláč

terezka.kali Básně » o Životě

Anotace: jednou když jsem se nudila v autobuse a ve mě se točili emoce...

Prší,
a ty se jen díváš,
jak kapky stékají po okně.
Přemýšlíš
a s každou kapkou,
odchází i myšlenka,
co jsi vlastně udělala špatně.
Nemysli na to,
vždyť ty kapky ti stékají po tváři,
Pláčeš, ¨
ale pláčem nic neurovnáš,
nevrátíš čas ani nezlepšíš situaci.
Jen se ti uleví a rozmažeš si řasenku.
Stojí ti to za to?
Tak čti a plač...
Publikoval(a): terezka.kali, 18.10.2010
Přečteno (156x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti