Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obrázek

Obrázek

Zaklepala na své srdce
a vzbudila metamorfózu samé sebe..

Roztáhla zmuchlané křídla
a zahodila strach z létání tmou..

Věnovala své planetě svobodnou vůli
a iluzím sebrala židle. .

Rozhodla se rozsvítit toroid
a vypěstovat záhony lásky. .

Nakreslila stvořiteli obrázek krásy života
a on se šťastně usmál..

Vzpomněla si, že se má vlastně ráda. .
Publikoval(a): Wčelka, 31.1.2016
Přečteno (147x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Martin Havlíček, Lipová, gogol, Mirastus, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti