Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ještě se spalo

**Ještě se spalo

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: skoro jaro aspoň tu...:-)

~Taky to tak bude~
~~~~~~~~~~~~~~~
ten dnešní den je sluncem zalitý
honem se rozvinou květy zavitý
v některém kvítku se ještě spalo
proto se slunce víc rozesmálo...

pilní jsou mravenci pilné jsou včely
pilní jsou pavouci prý jíst by chtěli
všichni co létají dnes dají si pozor
a nikdo nemá nad loukou dozor...

rozkvetl vlčí mák chrpa kopretina
a u kapličky zvonky i růže planá
vlahý déšť krápe a vánek fouká
kdo sedí na lavičce ten se kouká...

pes štěká v dědině a slepice kdákají
z jedné hory na druhou holky halekají
před dlouhým tunelem zahoukal vlak
já tu krásu budu vždycky milovat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 31.1.2016
Přečteno (270x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti