Kontryhel
Kontryhel
Jako vodu z kontryhelu
pár kapek na listu
chci tě vypít
a ty mi utíkáš
vždy, když už tě držím, se voda nějak vytratí
a tak to zkouším znovu
a doufám, že už se mi to konečně podaří
že v tobě budu moci smočit
své vyprahlé rty…
Publikoval(a):
Šklíba, 31.1.2016