Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My dva a ráno ke spánku

My dva a ráno ke spánku

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Víš holka, jsme jen párek andělů....ano,
my dva jsme párek černých andělů,
usínáme se světlem,
vstáváme až k večeru.

Perverzní představy a lidská žárlivost,
obscenní představy a těžká žárlivost
provází náš život,
stále je náš tichý host.

Lítáme si po lidech a jejich osudech,
po zlostných lidech a žalostných osudech,
neslyšíme jejich pláč,
myslím, ze horší to nebude...

Je ráno děvče, je čas ke spánku,
už je zase ráno, opět je čas ke spánku.
Zavři těžké oči své
a touhy pošli všechny po vánku...
Publikoval(a): Paol, 29.1.2016
Přečteno (178x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti