Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Před tebou tu stojím,
Nohy se mi třesou.
Hrozně moc se bojím,
Jak mé city to snesou.

Co je to vlastně láska se tě ptám,
říkáš,to je když srdce ti dam.
Když pohlénu ti do očí,
dlouze,víc než se ručička hodin otočí.

Láska je to když mi stačí tvé objetí,
které je až k dojetí.
Mohu tě líbat či jen políbit,
sliby ti splnit.

Promilovat celou noc,
dokud budem moct.
Nad zemi se vznášet,
modré z nebe ti snášet.

To je ta láska, o tu stojím.
Avšak uz se ničeho nebojím!
Publikoval(a): ivankaaknavi, 28.1.2016
Přečteno (953x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti