Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Vzpomínka

Je mi tak do breku
lásko má jediná.
Hrdlo mám stažené žalem.
Ráno i večer dívám se na
svět slzavýma očima lásko
má jediná,že zůstala jsem
sama se svým smutkem.

Tys odešla na pořád
už je to dávno.Já
hrdlo mám stažené
bývá mi smutno.Lásko
má jediná.Já zůstala
opuštěná se vzpomínkou
na Tebe jen.

Ta vzpomínka zůstala hřejivá,
ale i bolavá.Lásko má jediná.
Tys odešla je to tak dávno.
Já dívám se na svět slzavýma
očima jsem zasažená žalem.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.1.2016
Přečteno (254x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: radek oslov, Petrarca, Lipová, děda včela, gogol, Desiré, podnebný

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti