Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Bělásek :-)

**Bělásek :-)

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: a jedno jahodové okno..:-)

~Jahodové okno~
----
Mít okno plné jahod
záclonu z kopretin
pod oknem kvete růže
co jemně vrhá stín
do stínu teď si sedá
ten motýl kouzelný
a někoho prý hledá
je ale tajemný.

Jakoby trochu šeptal
že čeká na lásku
když uslyšel tu dívku
jak říká "bělásku"...
pak rozevřela dlaně
a vyzve motýla
proč není celý bílý
tak jak ho viděla.

Sice jen ma obrázku
jednoho kreslíře
on zapomněl i barvy
a to je k nevíře
tak půjčila mu rtěnku
povídá kresli dál
obrázek do červena
se jahodově smál...

--¦--
Publikoval(a): Květka Š., 26.1.2016
Přečteno (159x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., podnebný, slunečnice69, donne, děda včela, Lipová, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti