Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrazená láska

Zrazená láska

Zrazená láska

Lásko zrazená do srdce
ses vryla.Bodáš a bolíš
jako trny ,co růže má.
Růže ,co voní a přesto
tě zraní.

Lásko zrazená proč
jsi odešla,když jsem
tě tolik milovala.
Lásko zrazená proč
jsi mi ublížila,když
jsem tě nejvíc potřebovala.

Lásko zrazená byla jsi
tak krásná jak růže
voňavá přesto jsi
zranila.Tvé trny zasáhly
srdce mé.Oči teď pláčí
a srdce bolí.Růže už
uvadla.Láska odešla
zbyly jen slzy po ní.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.1.2016
Přečteno (115x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, gogol, děda včela, podnebný

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti