Ke krmelci
Ke krmelci
Nejsou myslivci jenom střelci,
nenosí pokaždé pušky jen,
do lesa chodí ke krmelci
v zimě a ve větru každý den.
V závějích někdy zapadají,
povinnost berou na bedra svá,
voňavé seno pro zvěř mají,
když sníh všecičko pokrývá.
Publikoval(a):
podnebný, 26.1.2016