Čas se nevrací
Čas se nevrací
Anotace: Vždycky říkej to, co cítíš a dělej to, co si myslíš! Mlčení ničí osudy… P.Coelho
Minuty se ztrácejí
Když chceš políbit polib teď hned
Pohlaď cítíš-li potřebu pohladit
Obejmi chceš-li sevřít v náručí
Vteřiny se ztrácejí
Čas se nevrací
Zůstávají vzpomínky
Lásky
I Bolesti
Ty co jsme prožili
I ty co jsme nestihli
Miluješ-li říkej Miluji
Ano Slova jsou důležitá
Tak často mění osudy
A tolik schází ta nevyřčená
Publikoval(a):
vanovaso, 25.1.2016