Odi et amo
Odi et amo
Anotace: Zamyšlení nad sexuální orientací
Přišla jsi pro mě,
přišel jsi pro mě,
ty, žena pro ženu!
Ty, muž pro muže!
Nemohu jíti,
nebo jsi žena?
Nemohu jíti,
nebo jsi muž?
Kladné póly se odpuzují,
odejdi ode mne,
nenávidím
žena ženu, muž muže,
miluji
žena muže,
muž ženu,
tebe.
Publikoval(a):
podnebný, 24.1.2016