Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co říci ti ?

Co říci ti ?

Bad Monkey Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: nevím co říci ti abych se ti líbil víc :(....

Jsem tu tak ležící
na nebe modré hledící
nevím co říci ti
abych se ti líbil víc
a vše jsem schopen dát
aby tomu bylo tak
Publikoval(a): Bad Monkey, 16.10.2010
Přečteno (1159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti