Snažím se nedávat znát
Snažím se nedávat znát
Anotace: Když nezbyde v duši nic
Snažím se nedávat znát,
že mi něco stále Chybí,
že mi nejde se smát.
Dobrou náladu jsem už úplně ztratila,
to co pro mě je v živote to nejkrásnější,
zapomínám že jsem vůbec kdy zažila.
Co snad pro člověka může být horší,
než když to co ho nabíjí,
se náhle kamsi ztratí
a to ho jen ubíjí.
Tak už zbývá jen ta chemie,
Ta pomáhá potlačit,zapomenout na věci,
které vždy chuť žit,
mi dobije.
Publikoval(a):
Killerka., 22.1.2016