Jarní
Jarní
Anotace: Už se těším na velikonoce. I Velký pátek bude svátek
Ani pomlázkou neuhodíš ženu,
jen se lehce dotkneš její pleti.
Krásná pověro věřící,
že míra života přichází
z probuzení přírody,
pohlazením, plodivou silou
do jarní krve, do krve mládí,
aby dala vznik novému rašení,
novým vášním, novým rozkoším.
Publikoval(a):
podnebný, 22.1.2016