Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Móda

Móda

Být jiná a přitom svá,
tož problém veliký,
pro ostatní dušičky,
co snaží se být kopií..

Jsem originál od narození,
čistá tabule života,
bez zašedlých lží,
co vám není módní..

Oblíkám si denně úsměv,
láskyplný světelný oděv,
cestou si radostí zatančím,
vaše maska mně nezaskočí..

Takový je svět,
vždyť to znáte,
vy co každý den,
křídla nosíváte..
Publikoval(a): Wčelka, 20.1.2016
Přečteno (134x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kytka62, Martin Havlíček, Desiré, Lipová, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti