Smutné lásce
Smutné lásce
Anotace: O zlých lidech a vztahu s nimi
Proti všem pomluvám
tě neubráním,
proti některým ani nemohu,
abych ti neublížil,
kdybych tě hájil.
Vlastně bych tak přiznal,
jak o tebe stojím,
jak tě mám rád.
To oni by chtěli,
aby se smáli
tobě i mně,
naší smutné lásce.
Publikoval(a):
podnebný, 20.1.2016