Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odyssea obyčejného člověka

Odyssea obyčejného člověka

Kiwi-Alone Básně » o Lásce

Anotace: O naději, o síle, kterou v sobě každý má..

Je lehké milovat světlo
tak mi ukaž svou temnotu
a já ti slíbím
to křehké pouto mezi námi
nezlomím.

Je lehké milovat toho
kdo je ve všech chvílích šťastný
ovšem je těžké dávat lásku tomu
komu se najednou celý svět
bortí.

Je lehké se vzdát
když slunce zakryjí mraky
i síla a naděje tě opouští
ale pak se usměješ
a jdeš dál.

Nakonec je lehké říct si dost
a najít důvod bojovat
přestože jsi zůstal na světě sám
máš sebe a všechnu lásku
co chceš světu dát.
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 19.1.2016
Přečteno (143x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Lugilla, Desiré, Mirastus, gogol, Wčelka, slunečnice69, Lipová, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti