Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lotova žena

Lotova žena

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: Sem tam si říkám když zpět se ohlížím jak žena Lóta zda zkamením

Lotova žena


Za chyby každý platí
Chyby že dělat se nevyplatí
tomu se může leckdo smáti

Každý z nás má v sobě svědomí
a také různě probuzené vědomí
o morálce kterou sám ctí

Sem tam si říkám když zpět se ohlížím
jak žena Lóta zda zkamením
nelze už pohnout s tím
co je pryč nenávratně
jenom to co v srdci máme
jenom to může nás dovést
do cíle kam touží naše duše
dobrat se až bude u konce
čas který pro život na zemi máme
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 19.1.2016
Přečteno (97x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Wčelka, gogol

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti