Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VŠECHNO CO NEJSEM

VŠECHNO CO NEJSEM

asana Básně » ostatní ...

Anotace: Věci které člověk nemůže zkusit snad jen ve své fantazii.

Chtěla bych být rybou a jen tak plavat.
Chtěla bych být ptákem a jen tak létat.
Chtěla bych být šelmou a jen tak lovit.
Chtěla bych být plevelem a jen tak růst.

Chtěla bych být broukem a roztahovat krovky.
Ctěla bych být potokem a nevědět kam téct.
Chtěla bych být větrem, co čechrá tvoje vlasy.

Chtěla bych být letním deštěm a smáčet zem.
Chtěla bych být ranní rosou, která studí.
Chtěla bych být sluncem, které pálí.
Chtěla bych být oázou, kam se schováš.
Publikoval(a): asana, 16.10.2010
Přečteno (560x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti