Zamotaná
Zamotaná
Anotace: O jednom zamotaném ránu poté
Tak krásně do tebe zamotaná
Jsem se probudila tehdy z rána
Na podlaze roztažená mezi zážitky
Pak hned ranní poštou přišly výčitky
Tak krásně zamotaná do tebe
Když jsi mě statečně vynesl tolikrát do nebe
A já tě tam za odměnu nechala jen tak stát
Nikdy mi prostě nešlo tyhle věci neposrat
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 19.1.2016