Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí ulétlo

Štěstí ulétlo

Štěstí ulétlo

Venku mráz a ty jdeš sněhem.
Stopy za sebou necháváš.
Vyšla sis pro štěstí zimou
se třeseš.Štěstí Ti ulétlo
a ty to přesto nechceš vzdát.

Ruce a nohy máš zkřehlé a
štěstí ulétlo bůh ví kam.
Ty padáš únavou do závěje
bílé.Sníh tě zasypává a ty
usínáš.Díváš se do očí
smrti černé a štěstí odlétlo
bůh ví kam.

Ty usínáš a ve spánku se
zimou chvěješ.Sněhovou
peřinku máš.Ve snu se do
šťastných chvil propadáš.
I přesto,že štěstí odlétlo
bůh ví kam.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.1.2016
Přečteno (138x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Desiré, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti