Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítěz

Vítěz

Wčelka Básně » o Životě

Anotace: ...kdo jím je doopravdy?...

Jakou moc mají světa zbraně,
když zbydou nám jen holé dlaně..
Jedni táhnou pistole a palice,
no moje Láska v srdci je nejvíce..

Boje ty tu byly vždycky,
no pravý vítěz chová se lidsky..
Radši umřít jak žebrák poslední,
no vezmu si sebou čisté svědomí..
Publikoval(a): Wčelka, 18.1.2016
Přečteno (243x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Desiré, Lipová, děda včela, Mirastus, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti