Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z lásky korzet

Z lásky korzet

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Jak v korzetu z tvých pocitů

Z lásky korzet



Lásky sevření
je v tváři moje vzezření
a v duši strach a zmatek
co se dá zrušit za poplatek

To sevření a pocit zvláštní
se zmocňuje nás spolu s vášní

Pak povolit
když nastal klid

a znovu v sevření tvých dlaní být
a na ústa tě políbit

Jak v korzetu
z tvých pocitů

teď svazuji se
v pase

zůstávat v tónu myšlenek
a čekat stále na dotek

Být bezmocná
a láskou umlčena zcela
Být touhou naplněna
a přesto jako zdřevěnělá
toužím ti sejmout vrásky z čela
a položit se do korzetu pevných stisků
když šaty na pobřeží z citu leží v písku
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 17.1.2016
Přečteno (171x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: IDK, Madam Butterfley, Bezhlavý rytíř, Desiré, Lipová, slunečnice69, Mirastus, NikitaNikaT., donne, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti