Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce nepřítele ve mně

Srdce nepřítele ve mně

godhand Básně » ?nezařazené?

Anotace: psána jinam,bez odezvy...

A v kontextu svých chyb,
nevím,proč se mít rád,
a spoustu srdečností
chtěl bych zas odvolat,

A čekám tiše nad sítí,
s pokorou lovce,čekatele,

Už trhla návnadou...
Tak hlavně nemluv! Tele!

Sám jsem se rozebral,
a sám se dávám zpátky,
a na svou ješitnost,
jsem asi vážně krátký..

Se srdcem nepřítele v těle,
těžko můžeš svým citům velet...
Publikoval(a): godhand, 17.1.2016
Přečteno (119x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wave.Anne, slunečnice69, Mirastus, Wčelka, děda včela, gogol, Martin Havlíček, NikitaNikaT., donne

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti