Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řasy

Řasy

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: O setkání čtyř očí a jednom polibku

Nejen podle očí poznám ženu,
též podle kotníků jejích nohou,
jemnosti do oblých křivek zasazenu,
jak mnoho dokázat mohou.

I hezké dlouhé nohy někde končí,
pak všimnu si i jejích modrých očí.
V řasách se zračí krásná žena,
její kouzla v nich jsou obsažena.

A za vteřinku pouhou
vše dokázat mohou.
Vychází mi v ústrety
a nabízí mi svoje rty.
Publikoval(a): podnebný, 17.1.2016
Přečteno (86x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti