Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívčí románek

Dívčí románek

Taren Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ach ženy. Ženy, víno , zpěv. To milovníku révy vinné v žilách rázem, pění krev.....a nejen jemu.

Ahoj Radko,
jak to bylo,
když svobody ti
málo zbylo.

Jo, to byl holka,
krátký románek.
Tam v moravském sklípku,
padli jsme si do oka,
při muzice, vínku.

Pak mě pozval domů,
údajně jen na džbánek,
že prej v telce,
dávaj Vinaře.

Po měsíci koštování vínka,
že prej zaděláno máme
na miminka.
A tak skončili jsme na faře.

Místo lahodného vína,
mám teď doma,
dvě mimina,
navrh moravského vinaře.
Publikoval(a): Taren, 17.1.2016
Přečteno (60x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, NikitaNikaT., Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 11:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti