Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mrkání hvězd

Mrkání hvězd

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Z pozorování oblohy časně zrána

Nad opary velkých měst
zamženými před svítáním
nesvítí nám žádná z hvězd,
aby nám splnila přání.

Řasy tvých očí se chvějí,
i bledé hvězdy se zachvějí,
přislibují světlice světic,
míhají dalekou nadějí.
Publikoval(a): podnebný, 14.1.2016
Přečteno (706x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti