Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pouhými diváky

Pouhými diváky

elCajoon Básně » o Životě

Anotace: pohled občana na dění ve světě

Slunce i Luna v nekonečnm tanci nebeském,
konče i začínaje vždy rozbřeskem.

Odsouzeni, diváky navždy býti,
užaslí, leč v temnotě naší skryti.

Tak jako zamilovaný sledujíce,
mladého chlapce, dívku svou líbajíce.

Když už ti není pomoci.
Zkurvený pocit bezmoci!
Publikoval(a): elCajoon, 13.1.2016
Přečteno (116x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti