Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen o sexu

Sen o sexu

podnebný Básně » o Sexu

Anotace: Co se zdá, je sen

Mezi bděním a spánkem
sním
a je to krásné snění
krásnější
než krásná skutečnost

i když vím
že je to asi marný sen
že se neuskuteční
ani se nemůže uskutečnit

a přece to přání dychtění
toužení snaha nadšení
doufání tušení okouzlení
mezi spánkem a bděním

jsou krásným snem
který umírá splněním
činem skutkem
je krásné milování
je krásné i snění o něm
Publikoval(a): podnebný, 12.1.2016
Přečteno (2165x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti