Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sním si sen a s ním si jsem

Sním si sen a s ním si jsem

dorcinka Básně » o Životě

Anotace: imprese

Říjen
Modrošedý den
Mizí na obzoru
Sním denní sen
A mám se na pozoru
abych se nedotkla
horkého kamene

A zatím narudlý obrys stromů mi připomene
jak daleko i blízko té snaze jsem
jak hořký i sladký
sním si sen
a s ním si jsem

Sním si sen
a s ním si jsem
Publikoval(a): dorcinka, 15.10.2010
Přečteno (157x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Rezervé

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti