Víc než láska
Víc než láska
Anotace: Co pro muže znamená žena
Je víc než láska,
je víc než moudrost,
je víc než pravda,
je víc než krása.
Je víc než dobro,
je víc než sladký život,
je víc než milosrdná lež,
je víc než bohatství.
Je to tvůj úsměv,
je to tvá shovívavost,
je to tvá radost,
je to tvé pohnutí,
jsi to ty celá,
je to tvé bytí.
Publikoval(a):
podnebný, 10.1.2016