Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Svatá pravda, ale opatrně... Onehdá jsem šel za hlasem svého srdce a málem jsem skončil na interně... M.
10.1.2016 9:28 | Mirastus
Email:
Heslo: