tak nevím
tak nevím
nemajetné duše sípou
ve snaze se nadechnout
bolest z plic proplouvá míchou
ignoruje protiproud
silné touhy kosí chůzi
pohasíná světlo ramp
výherce střídají druzí
bojují za další skalp
a obehnáni vlastním vztekem
skrývají se za svůj hlas
když svoji krutost solí brekem
jen nechat dítě napospas
těm masožravým býložravcům
prý nikoho se nebojí
a vystavují hlavy zrádců
a ty bezmezně milují
statečnost strach jen skrývá
Publikoval(a):
KatieP, 8.1.2016