Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

učím sa milovať

učím sa milovať

petrička Básně » o Lásce

Anotace: o láske k životu

Učím sa milovať
V prvom rade život,
Nechcem žiť už taký,
V ktorom bolo clivo.

Učím sa milovať,
Túžba vo mne horí,
Chcem si pomaličky
Vybudovať nový.

Spoznávať ho a žiť,
Jeho nové chute
A to zlé chcem nechať
Niekde uzamknuté.
Publikoval(a): petrička, 8.1.2016
Přečteno (189x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: agnes321, a1ička, donne, děda včela, Martin Havlíček, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti