Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod vánočním jmelím

Pod vánočním jmelím

podnebný Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Opožděné novoroční přání pro všechny, aby se měli hezky nejen doma mezi svými, ale kdekoli na celém světě

Polibku, motýle lásky,
polibku, dotyku něhy,
polibku milované krásky
rozlétlý, bezebřehý,

polibku s poselstvím míru
prolétni světem celým,
polibku, krůpěji víru,
polibku pod zlatým jmelím.
Publikoval(a): podnebný, 8.1.2016
Přečteno (702x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Srukama, Květka Š., Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti