Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovať, ľúbiť, mať rád

Milovať, ľúbiť, mať rád

petrička Básně » o Lásce

Anotace: o tom, ako ja vnímam rozdiel medzi týmito pomenovaniami

Milovať, ľúbiť a mať rád
Je rozdiel,
No ty si ho ešte stále nepochopil.

Milovať znamená túžiť po intimite,
Po jej tajomne, všetkom,
Čo je v nej skryté.

Milovať znamená,
Cítiť sa tak,
Že máš chuť
To do celého sveta vykričať.

Ľúbiť znamená,
Niečo menej,
No aj tak, je to
Pre toho druhého cenné.

A najmenej ne mať rád.
Zmier sa s tým, že si iba kamarát.
Publikoval(a): petrička, 7.1.2016
Přečteno (137x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: agnes321, děda včela, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti