Titulky
Titulky
Anotace: ...věnováno jedné z andělů Mili...
Spřádám vlákna světla,
rostoucí z minulosti,
v čistý pramen lásky,
kvetoucí v přítomnosti,
ať božská tvorba,
je plodem v budoucnosti..
Mít tak titulky
k vlastním myšlenkám
napříč linií času....
Publikoval(a):
Wčelka, 7.1.2016