Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kája

Kája

Začal jsem zas cítit lásku,
vždyť jsem potkal velkou krásku.
Ona je jak jarní květ,
roztomilá jak by smet.

Rudé jako růže vlasy,
mají v sobě hodně krásy,
a ty oči, pane bože,
mně už nikdo nepomůže.

Její úsměv je mé štěstí,
samé dobré věci věstí.
Nemusím mít žádnou starost,
vždyť má přeci velkou radost.

Chtěl bych s ní být každou chvilku,
obejmout ji při úplňku,
a jemně jí políbit,
jenom s Kájou už chci být.
Publikoval(a): davidziak, 6.1.2016
Přečteno (184x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 19:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti