Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tahem štětce

Tahem štětce

Uprostřed spirály, kde ztratil korály.
Hledá místo, směr ukazujíc k světu.

Listuje dějinami umění.

O tahu štětcem sní.

Myslí, že objevil vědu.


Černým uhlím zatápí.
Však vášeň jeho spí.

Tam někde, v šeru.

***

Vyšel ven a kousl do sněhu.
Publikoval(a): Makaveli, 6.1.2016
Přečteno (561x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: El Freeman, JosephZ, NikitaNikaT., Wčelka, děda včela, GabrielleT., Seaweed brain, gogol, Martin Havlíček, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti