Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MDFF 2015

MDFF 2015

Šklíba Básně » ostatní ...

Anotace: střípky z MDFF Jihlava 2015...

Věčnost
Ohraničená železnými pláty
Svoboda
Gorila za mříží
Černobílý svět
Plameny zemřou v půl jedný ráno
Kelímky od piva
Špačky z cigaret
Vítr je odnáší na věčnost
Chlápek ve stánku prodává párky
Vypadá jako Ty
Věčnost je abstraktní pojem
S barevnou vizualizací
Co je to svoboda?
Chodím se dívat na stánek s párky…
Publikoval(a): Šklíba, 4.1.2016
Přečteno (71x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Stojatá voda, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti