Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stýská se mi

Stýská se mi

Stýská se mi

Stýská se mi stýská
po Tvém obětí.
Stýská se mi stýská
po Tvém pohlazení.
Po polibcích po
milování po něžných
dotycích.Stýská se mi
stýská a ty tu nejsi.

Jsi daleko,předaleko
a mé srdce si stýská
po Tobě.Ty tu nejsi
a se mnou už nikdy
nebudeš.

Škoda ,že to tak dopadlo
mé srdce se lásce na
vždy uzavřelo.Stýská
se mi stýská po Tvé
teplé dlani.Kde ji
je konec někde za horami.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.1.2016
Přečteno (231x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Seaweed brain, děda včela, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti