Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S věnováním...

S věnováním...

Chybíš mi ve vyčnělých okamžicích
kdy zimní nálada
vede mě kolem kopců
a zasněžených polí

pak ve starých kamnech pálím své kostlivce
a slza ukápne dojetím
ze stesku i z příměří

jak svírám Tě v náručí.

Chybíš mi v dnešní tmavý den
kdy noc nebude o nic tmavší
a poprášená pole, ukousnutý kopec
sundá mi hvězdu ze šály

a pak v klidném okamžiku
kdy i čas ustoupí
jak v popůlnoční euforii

sevřu Tě v náručí.
Publikoval(a): Lugilla, 2.1.2016
Přečteno (209x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, slunečnice69, gogol, donne, děda včela, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti