Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak malý kamínek

Jak malý kamínek

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jak malý kamínek stále tě v dlani držím

Jak malý kamínek

Jak malý kamínek
je v srdci složených
pár krásných vzpomínek
na pohled něčích očí
Vnímáme okamžik
kdy se nás dotkla věčnost
jakoby nebylo již
nic víc
nežli ta vteřina setkání
nekonečných
ve kterých najdeme oblázek
nejkrásnější
Jak malý kamínek
stále tě v dlani držím
štěstí co jednou
s vírou uzřím
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 2.1.2016
Přečteno (168x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti