Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Silvestrovské střípky

Silvestrovské střípky

podnebný Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Vážně, ale převážně nevážně

Chlapec čurá do Želivky,
ku Praze z ní teče, škoda,
budeme pít radši slivky,
jsou zdravější nežli voda.

Piva, ta jsou uvařena,
vína zase vykvašena,
slivovička vypálena,
jenom voda zakalena.

Kolik stojíš peněz,dýme,
neví ani Scotland Yard,
jenom ústy prokouříme
za rok deset miliard.

Vzpomeň na zdravotní sestru,
co ti řekla o Silvestru:
v nemocnici sejdeme se všichni,
pozor na ty výbušniny!

Čestným závazkem je výrok
pro společnost pijáckou:
připijme si na Nový rok
jen s nealko legráckou!

Kdo vyznává lásku knihám,
nechutná mu kouř a mok,
tomu k poctě číši zdvihám
na lepší šťastný Nový rok!
Publikoval(a): podnebný, 30.12.2015
Přečteno (472x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti