Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Handicap

Handicap

JirkaJ Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: O kamarádovi. ( vlastně pro všechny, kteří pochopí )

Když se duha obrátí, 
vypadá jak podkova. 
Jak podkova, jež navrátí, 
trošku štěstí domova. 

Duhu takovou já dobře znám. 
Tou druhou rukou pro mne bývá. 
Za nic na světě ji neprodám, 
kdo ví-? Co v ní se skrývá !?

Snad poklad, štěstí, bohatství ?
Možná toho prostředního trochu. 
As něco jiného...kdo ví ?
Jen se nebát. Jdi do toho hochu. 

Nač se báti a všechno vzdáti ?
Vždyť na světě jsi pouze jednou. 
Vzpomeň si na otce a máti, 
ti kdo bojí se, nechť si sednou.
Publikoval(a): JirkaJ, 28.12.2015
Přečteno (257x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Makaveli, gogol, děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 14:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti