život bez tebe by byl peklo
život bez tebe by byl peklo
Anotace: Bez tebe to nejde
Když slunce s obzorem splývá
když skřivánek svou píseň zpívá
když ráno kvapem se blíží
když smutek mé srdce tíží
Probouzím se bez tebe
samota mě zebe
přemýšlím co asi tak děláš
jestli mě ve svém srdci chováš
Protože ve světě bez tebe
není nic jako ráj a nebe
jen peklo utrpení a muka
a z toho mi srdce puká
Publikoval(a):
Bad Monkey, 13.10.2010